keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Luka luo näyttelyuraa

Australianterrierimme Luka, Finsweng Onnenpoika, luo hienoa näyttelyuraa: Savitaipaleen näyttelyssä 2.4. tuli laatuluokassa erinomainen (jo kolmas) ja nuorten aussiurosten luokassa 1. sija ja kaikkien aussiurosten luokassa 2. sija. Myös varaserti irtosi, ensimmäisen kerran.

Tämä oli Lukan 4. näyttely ja ensimmäinen nuorten luokassa. Viime kesänä luokka oli junioreiden.Silloin aika moni tuomari huomautti, että tarvitsee aikaa, on vielä vailla "potkua" jne.Nyt tuomariarvostelu oli pelkkää kehua.

Ja koirahan on vallan mainio. Luonne on suorastaan täydellinen. Tykkää kaikista koirista ja ihmisistä. Ei vihoittele kellekään, mitä nyt kaupunkikäynneillä on keksinyt, että laumassa pitää haukkua vastaantulijoita. Hävettää. Muut innostuvat mukaan, mitä muuten eivät tekisi.

Kun vien koulutusmielessä koiran yksin kaupunkikäynnille, ei hauku ketään. Miten siinä sitten kouluttaisi? Laumassa ei voi, kun kaikki rähjäävät yhtaikaa. Yksinään ei rähjää eikä ole mitään koulutettavaa. Neuvokaa hyvät ihmiset!

Tässä meidän näyttelykoiramme, tosin ei näyttelytrimmissä:

Lukan emä Finsweng Dancing Queen on astutettu ja pentuja on toivottavasti tulossa. Jos kiinnostaa, käykää katsomassa kasvattajan sivuja www.finsweng.net. Taatusi hyväluontoisia koiria!  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti